Гусєв сподівається залучити на Херсонщину польських інвесторів

25 Червня 2020, 11:01

Фото ХОДА

На Херсонщині обговорили подальшу співпрацю Херсонщини з Республікою Польщею. Очільник області Юрій Гусєв зустрівся з Генеральним консулом Республіки Польщі в Одесі Катажиною Солек. Вони обговорили можливості для подальшої співпраці у межах українсько-польського партнерства.
«Польща для нас є стратегічним партнером і міжрегіональні зв’язки з її регіонами для нас надзвичайно важливі. Ми вже підписали угоду з Підкарпатським воєводством і мали намір цієї весни відвідати польських колег, щоб під час візиту запланувати спільні економічні, туристичні та культурні заходи. На жаль, нам завадила пандемія, але після її закінчення ми обов’язково відновимо співпрацю», – зазначив Юрій Гусєв.
Голова облдержадміністрації також наголосив, що має намір запросити польських інвесторів і партнерів на Херсонщину, аби презентувати потенціал нашої області.
За словами Катажини Солек, вона підтримує встановлення таких міжрегіональних зв’язків між Херсонщиною та Підкарпатським воєводством і готова всіляко сприяти їхньому розвитку.
«Я сподіваюсь, що після закінчення дії карантинних обмежень, пов’язаних з поширенням COVID-19, ми активізуємо роботу щодо співпраці», – зазначила Генеральний консул Республіки Польщі в Одесі.