З 12 травня 2020 року роботу ЦНАПу КПВВ «Чонгар» відновлено

13 Травня 2020, 12:47

Фото ХОДА

 Відповідно до протоколу засідання Новотроїцької селищної комісії з питань ТЕБ і НС «Про невідкладні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-2019» від 8травня 2020 року № 11, ЦНАП на КПВВ «Чонгар», який є віддаленим робочим місцем ЦНАПу Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новотроїцької селищної ради працює згідно графіку та з дотриманням необхідних протиепідемічних вимог.

Про це повідомляє ХОДА.

“Ви можете записатися на прийом через термінал самообслуговування та оплатити адмінпослуги або за допомогою міні-черги записатися дистанційно на прийом через веб-сайт: http://prda.cherg.net/?regionid=6500000000&orgid=627 та комфортно отримати необхідні адміністративні послуги:

  • соціального напрямку,
  • земельного напрямку,
  • реєстрації бізнесу та нерухомості,
  • оформлення ID-картки або закордонного паспорту.

Нагадаємо, що робота Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новотроїцької селищної ради дозволяє зручно та безпечно проводиться прийом громадян:

Крок 1 – реєстрація в електронній черзі.
Крок 2 – отримання талону відвідувача з датою, часом та номером в черзі
Крок 3 – очікування зовні приміщення, на свіжому повітрі, уникаючи контакту з іншими відвідувачами. Завдяки системі управління електронною чергою, та botklient зі свого смартфону ви зможете слідкувати за номером в черзі.
Крок 4 – як прийде ваша черга вам прийде повідомлення про виклик на прийом до адміністратора.
Крок 5 – після отримання послуги ви зможете оцінити роботу як адміністратора так і роботу підрозділу в цілому”, – йдеться в повідомлені. 

Нагадаємо, що Міністерство оборони України оприлюднено на офіційному сайті показники чисельності Збройних Сил України, а також витрат на утримання особового складу і техніки.