Нацполіція не помітила грубих порушень порядку під час масових заходів 9 травня

11 Травня 2020, 12:51

Фото Нацполіція

Херсонська Нацполіція повідомляє про те, що під час заходів на честь закінчення Другої світової війни в Європі, ані в області, ані в обласному центрі грубих порушень порядку зафіксовано не було. 

Про це йдеться на сайті Нацполіції. 

“Охорону публічного порядку та безпеку громадян забезпечували понад 200 працівників поліції, зокрема співробітники Управління превентивної діяльності, районних відділів, патрульні поліцейські, спецпризначенці, бійці Нацгвардії, інші правоохоронці та представники громадських формувань.⠀

Спроби громадян скористатись забороненою символікою або ж порушити карантинні вимоги поліцейські одразу виявляли і припиняли, проводили профілактично-роз’яснювальні бесіди та доводили до відома громадян вимоги чинного законодавства.

За порушення карантинних правил у відношенні трьох громадян були складені адміністративні протоколи за ст.44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей». Грубих порушень правопорядку не допущено”, – йдеться в повідомленні.

Та, як раніше повідомляли кореспонденти IPC-Херсон, під час  урочистостей представниками однієї з політичних сил масово порушувався режим карантину. На зауваження журналістів та правоохоронців політики не звертали уваги та місцями поводились досить зухвало. Подробиці у відео за посиланням.