З початку карантину поліцейські на Херсонщини склали 356 протоколів щодо його порушення

22 Квітня 2020, 11:33

Фото Нацполіція

Від початку запровадження карантинних обмежень на Херсонщині правоохоронці склали 356 протоколів, передбачених ст.44-3 «Порушення правил щодо карантину людей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Про це повідомляє сайт Нацполіції. 

“Серед  них: за порушення умов обсервації – 114 протоколів, за порушення самоізоляції – 11 протоколів, щодо керівників та працівників суб’єктів підприємницької діяльності – 99 протоколів,  на перевізників -30 протоколів та на інших порушників карантинних заходів – 102 протоколи. Складені протоколи передані на розгляд судів.

Як повідомив начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін, – «Більшість мешканців Херсонщини свідомо оцінюють ситуацію та дотримуються обмежень і правил карантину. Від імені поліцейських хочу подякувати свідомим людям за їх позицію. Поліція  і далі працює у посиленому режимі, проводячи превентивні заходи та перевірки дотримання  правил карантину”, – йдеться у повідомлені.

Правоохоронці закликають мешканців області і надалі дотримуватись карантинних обмежень для недопущення розповсюдження коронавірусу COVID-19. Співробітники поліції Херсонщини працюють у посиленому режимі – проводять патрулювання, несуть службу на стаціонарних і мобільних постах, перевіряють осіб, котрі перебувають у самоізоляції та обсервації, також роз’яснюють мешканцям про необхідність дотримуватись правил карантину.

Нагадаємо, що За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 22 квітня в Україні 6592 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 174 летальні, 467 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 467 нових випадків.