У нардепа Новинського діагностували коронавірус

15 Квітня 2020, 15:36

Народний депутат України Вадим Новинський захворів на COVID-19.

Про це повідомив сам Новинський на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

“Відповідно до вимог МОЗ в перевірці контактів людей, в яких виявлено COVID-19,я сьогодні пройшов тестування. Після здачі аналізів тест на коронавірус дав позитивний результат. Мій стан в нормі, я не відчуваю ніяких симптомів захворювання, температура 36,8. Комп’ютерна томографія легень НЕ визначив відхилень від норми. До повторного тестування лікарі поки обережні у висновках і прогнозах, але порадили кілька днів провести в стаціонарі під їх наглядом. Щоб уникнути різного роду пересудів і спекуляцій я вирішив повідомити про це сам.

Незалежно від остаточного підтвердження діагнозу має намір дотримуватися всіх рекомендацій лікарів і режим ізоляції. Все, з ким я контактував останнім часом, також пройдуть ретельне тестування”, – заявив Новинський.

Зазначимо, що наприкінці березня Новинський перебував з робочим візитом в Херсоні, де зустрівся з бізнес-елітою міста та закликав виділити додаткові кошти на боротьбу з коронавірусом.

Нагадаємо, що за даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 15 квітня в Україні 3764 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 108 летальних, 143 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 392 нові випадки.