Змінились графіки роботи ЦНАПів на кордоні з Кримом

20 Березня 2020, 12:30

Фото IPC-Херсон

Центри надання адміністративних послуг на КПВВ “Каланчак” та “Чонгар” змінюють графік своєї роботи на період карантину в Україні.

Про це інформує Херсонська Обласна державна адміністрація на своїй сторінці у Facebook.
ЦНАП на КПВВ «Чонгар», який є віддаленим робочим місцем ЦНАПу Новотроїцької селищної ради тимчасово припиняє свою роботу з 23 березня 2020 року по 03 квітня 2020 року – відповідно до протоколу засідання Новотроїцької селищної комісії з питань ТЕБ і НС «Про невідкладні заходи щодо запобігання поширенню короновірусу COVID-2019» від 18 березня 2020 року № 5.

ЦНАП на КПВВ «Каланчак», який є віддаленим робочим місцем ЦНАПу Чаплинської ОТГ, тимчасово, на час введення карантину працює за новим графіком, а саме: Понеділок та Середа: з 9.00 до 16.00 (без перерви на обід) – відповідно до рішення Чаплинської селищної ради від 18 березня 2020 року № 76/Р «Про встановлення графіку роботи на ВРМ відділу «Центр надання адміністративних послуг» Чаплинської селищної ради Херсонської області, що знаходиться в сервісній зоні КПВВ «Каланчак».

Нагадаємо, що наразі офіційних підтвержень про хворих на коронавірус в Херсоні та Херсонській області немає. Читати новину повністю. 

Читати російською.