За добу поліцейські Херсонщини виявили 11 фактів порушень правил карантинних заходів

22 Березня 2020, 13:10

Фото IPC-Херсон

Для забезпечення карантинних заходів та виявлення порушень відповідних законодавчих актів України, на території Херсонської області задіяно більше 500 поліцейських, які працюють у посиленому режимі несення служби.

Про це інформує сайт Нацполіції. 

“21 березня, під час патрулювання поліцейські виявили 11 порушень правил карантину. Загалом,  з початку карантину,  виявлено 55 порушень. З них: 43 – за здійснення торгівлі, 11 – за перевезення пасажирів понад норми та 1 – за поширення неправдивої інформації щодо видачі тестів на коронавірус.  Усі адмінматеріали направлені до суду для прийняття рішення. Поліцейські на постійній основі проводять серед населення профілактичні бесіди щодо вимог карантину”, – йдеться в повідомлені. 

Також по всій Херсонській області поліцейські, через гучномовці, закликали мешканців дотримуватись карантину, не виходити без необхідності на вулицю, обмежити контакти, дбати про людей похилого віку та дотримуватись особистої гігієни.

Нагадаємо, що центри надання адміністративних послуг на КПВВ “Каланчак” та “Чонгар” змінюють графік своєї роботи на період карантину в Україні. Читати докладніше.