В Україні на сьогодні підтверджено лише один випадок коронавірусу

11 Березня 2020, 12:49

Фото IPC-ХЕрсон

Минулого  тижня в Чернівецькій області було зафіксовано на даний час єдиний лабораторно підтверджений випадок коронавірусу. Іншої інформації про хворих на цей вірус українців, наразі, немає.

Про це під час свого виступу на прес-конференції в Кабміні повідомив заступник Міністра з охорони здоров’я Віктор Ляшко.

“Ми даний час маємо один лабораторно підтверджений випадок цього захворювання. Також до вірусологічної лабораторії було передано ще чотири зразки можливих випадків коронавірусу — всі вони негативні. Жодного підтвердженого нового випадку немає”, – зазначив Ляшко

Впродовж 10 березня було цілих п’ять нових повідомлень про можливі випадки коронавірусу в Україні. Зразки будуть надані до вірусологічної лабораторії, де пройдуть ретельний аналіз.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, прикордонники Херсонського загону здійснили температурний скринінг (перевірку температури тіла – ред.) у 2825 громадян, які прямували на материкову частину України в пунктах пропуску через державний кордон та в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адмінмежі з ТОТ АР Крим. Читати докладніше. 

Читати новину російською.