Прикордонники Херсонського загону інформують про тимчасове припинення роботи КПВВ на межі з ТОТ Крим

17 Березня 2020, 10:41

Фото: IPC-Херсон

Для запобігання поширенню в Україні хвороби COVID-19 Уряд прийняв рішення про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим і м. Севастополь та виїзду з неї.

Про це кореспондентам IPC-Херсон розповів прес-секретар Херсонського прикордонного загону Іван Шевцов.

“Розпорядженням Кабінету Міністрів № 291-р роботу КПВВ на адмінмежі з півостровом призупинено до 3 квітня, якщо не буде прийняте інше рішення.
У ЦЕЙ ПЕРІОД ПРОПУСКАТИМУТЬ: НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНУ ТЕРИТОРІЮ лише громадян України та членів їх сімей, місце проживання яких в установленому законом порядку зареєстровано в  Автономній Республіці Крим або м. Севастополь, а також їх транспортні засоби, вантажі та інше майно.
З ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНОЇ ТЕРИТОРІЇ громадян України, місце проживання яких в установленому законом порядку зареєстровано за межами Автономної Республіки Крим або м. Севастополя, а також їх транспортні засоби, вантажі та інше майно”,- зазначив Шецов.

Також пропускатимуть осіб з метою забезпечення захисту національних інтересів або у зв’язку з виконанням міжнародних зобов’язань, представників дипломатичних установ та гуманітарних місій, що виїжджають з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і м. Севастополь, а також їх транспортних засобів, вантажів та іншого майна.
Виїзд з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і м. Севастополь інших категорій іноземців та осіб без громадянства здійснюється за погодженням з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.