На Херсонщині прикордонники виявили браконьєрів з уловом на 300 тисяч гривень

06 Березня 2020, 18:23

Фото ДПСУ

Під час патрулювання морського узбережжя Джарилгацької затоки, поблизу села Красне, прикордонники Херсонського загону виявили чотирьох осіб, які здійснювали незаконний вилов водних живих біоресурсів.

Про це кореспондентам IPC-Херсон розповів прес-секретар Херсонського прикордонного загону Іван Шевцов.

За допомогою 11 ятерів браконьєри виловили майже 200 тисяч Чорноморських креветок, 2087 рибин бичка та понад 24 тисячі рибин атерини, чим завдали збитків державі на 315 тисяч гривень”, – зазначив Шевцов.

Виявлені знаряддя лову та водні живі ресурси прикордонники передали представникам рибоохорони та повідомили співробітників Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 249 ККУ «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом».

Нагадаємо, що під час проведення спеціальних заходів по контролю за дотриманням режиму в прикордонних районах, військовослужбовці Херсонського загону стали свідками дорожньо-транспортної пригоди на трасі Одеса-Миколаїв. Вантажівка виїхала на зустрічну смугу руху та зіткнулась з пасажирським мікроавтобусом. Подробиці за посиланням. 

Читати новину російською.