Херсонський Меджліс закликає кримських татар безкоштовно допомагати нужденним

23 Березня 2020, 14:11

Фото IPC-Херсон

У зв’язку з можливістю найближчим часом, введення в країні (або місті Херсоні) надзвичайної ситуації, при якій буде істотно або повністю заборонено пересування громадян, Херсонський міський меджліс звертається до своїх співвітчизників – кримських татар, з проханням надавати максимальну підтримку тим, хто не в стані буде забезпечити себе всім необхідним в цей період. Йдеться ,в першу чергу, про людей похилого віку та одиноких хворих людей.

Про це повідомляє “Радіо КУРЕШ”. 

“На даний момент, в місті практично не можливо придбати засоби індивідуального захисту, а саме захисні маски, рукавички та такі ліки як парацетомол, в зв’язку з цим, виникає великий ризик для людей старшого віку бути інфікованим цим опасним вірусом.

Активісти готові, на період дії Надзвичайної Ситуації, підвозити товари першої необхідності таким людям, за заздалегідь узгодженим списком.

Звертаємося до своїх співвітчизників, що живуть в різних районах міста, з проханням, повідомити таким людям про таку можливість. Звертаємо увагу, що мова йде не про безкоштовну купівлю товарів, а про безкоштовну доставку до дому (квартири) товарів першої необхідності.

Порядок і графік доставок буде обговорений в кожному конкретному випадку окремо.

Також, будемо раді вітати людей, що мають власний транспорт і готових надавати волонтерську допомогу в цьому питанні”, – йдеться у повідомлені.

 З усіх питань прохання звертатися, по тел. 066 – 087 86 72