Херсонській “Службі щастя” потрібні волонтери

14 Березня 2020, 11:58

Фото зі сторінки Весни Мартинової

Управління щастя в Херсонській обласній адміністрації оголосило набір волонтерів, що бажають брати участь у роботі відповідної служби.

Про це інформує сторінка в Facebook Херсонської обласної адміністрації.

“Служба щастя та покращення якості життя Херсонської обласної державної адміністрації” оголошує набір волонтерів!
Хочеш долучитися до розбудови рідної області? Маєш гарні ідеї та бажання змінювати життя на краще? Хочеш діяти, а не чекати, брати активну участь у житті області та проєктах? Якщо твоя відповідь «ТАК», ми чекаємо саме на тебе”, – йдеться у повідомлені.

Чим саме будуть займатися майбутні волонтери, наразі, невідомо. Більш того, також обмаль інформації й про функції самої “Служби щастя”, аналогів якої в Україні немає.
Сама очільниця нової структури при ХОДА, Весна Мартинова, на своїх сторінках у соцмережах дуже туманно повідомляє про засади майбутньої роботи.
“Чи готова я працювати заради нашого спільного щастя? – Так!
Чому? – Відповідь доволі банальна, але щира: я хочу, щоб ми всі були щасливі, любили свою країну і рідне місто, раділи кожному дню і прожили своє життя не дарма! Дуже багато залежить від кожного з нас, і я щаслива, що саме я зможу зробити свій внесок у спільну справу”, – йдеться на сторінці Мартинової у Facebook.

Загалом, херсонці доволі скептично ставляться до роботи нової служби, можливо, участь у “щасливих” проєктах в якості волонтерів допоможе цей скепсис подолати.