Винуватців незадовільної роботи дорожніх служб під час снігопаду буде покарано — Гусєв

17 Лютого 2020, 10:40

Фото IPC-Херсон

Голова Херсонської обласної державної адміністрації не задоволений роботою дорожніх служб області під час ліквідації наслідків циклону на початку лютого. Він обіцяє знайти та покарати винуватців незлагоджених дій по відновленню дорожнього сполучення.

Про це кореспондентам IPC-Херсон розповів сам Юрій Гусєв під час прес-конференції.

“У нас була негода протягом кількох днів, за результатами якої я прийняв рішення про покарання кількох голів районних державних адміністрацій, які невчасно й неякісно впорались зі своїм завданням. Також відповідним рішенням буде винесено догану керівникам дорожніх служб районів, де наслідки негоди ліквідовувались незадовільно. Ми зробили висновки, як уникнути подібних ситуацій, тож, якщо навіть цієї зими снігопади повторяться — такої проблеми вже не буде”, – заявив голова ХОДА.

Зі слів Юрія Гусєва, він особисто відвідав кілька районів області під час циклону та був вражений непрофесіоналізмом місцевих дорожніх служб. Як саме каратимуть винуватців, голова ХОДА не повідомив.

Нагадаємо, що циклон, який  спричинив негоду в деяких районах Херсонської області, істотно ускладнив ситуацію на дорогах. Дорожні служби спрацювали недостатньо під час ліквідації результатів негоди. Подробиці читати тут. 

Читати новину російською.