Врегулюванням ситуації навколо заводу карданних валів займеться робоча група

05 Лютого 2020, 16:32

Фото IPC-Херсон

Для вирішення ситуації навколо заводу карданних валів у Херсоні буде створено робочу групу. До неї увійдуть представники працівників, керівництва заводу, правоохоронних органів та обласної державної адміністрації.

Про це під час візиту на підприємство кореспондентам IPC-Херсон повідомив голова Херсонської обласної адміністрації Юрій Гусєв.

“Наразі Нацполіцією ведеться слідство щодо продажу підприємства. Вчорашнім рішенням суду майно заарештовано, що знівелює можливість його пошкодження чи продажу. Ми дійшли згоди про проведення інвентаризації та про створення робочої групи за участі всіх зацікавлених сторін. Тільки так ми зможемо вирішити цей конфлікт,” – зазначив Гусєв.

Як повідомляє сайт МОСТ,  завод було придбано підприємством «Автоград Херсон» на аукціоні за 2% від стартової ціни.

На початку лютого представники нового власника виставили на заводі свою охорону та припинили допуск робітників. За інформацією працівників заводу, паралельно на підприємстві розпочався демонтаж устаткування.

4 лютого працівники заводу провели мітинг під стінами підприємства та в знак протесту проти дій нових власників перекрили центральну вулицю Херсона. Приватна охорона залишила приміщення заводу та наразі об’єкт охороняється силами Нацполіції. Подробиці  в інтерв’ю Юрія Гусєва. 

Читати новину російською.