Внаслідок негоди в області знеструмлено 123 населені пункти

06 Лютого 2020, 15:16

Фото IPC-Херсон

Мокрий сніг та сильний вітер спричинили знеструмлення на території населених пунктів області. Бригади енергетиків у посиленому режимі ліквідовують наслідки стихії. Сильні пориви вітру не вщухають, що може призвести до нових відключень.

Про це повідомляється на сайті Обленерго.

“Працівники Обленерго оперативно усувають наслідки непогоди. Станом на 10 годину знеструмленими залишаються 123 населених пункти. Зокрема, на території обслуговування В. Лепетиських РЕМ – 13, Високопільських – 9, Голопристанських – 5, Іванівських – 11, Каховських – 29, Новокаховських – 5, Новотроїцьких – 5, Скадовських – 3, Олешківських – 10, Чаплинських – 10, Херсонських РЕМ- 23.

Для ліквідації наслідків стихії в екстреному режимі працюють 332 працівників, задіяна 91 аварійна бригада та 98 одиниць техніки”, – йдеться в повідомленні.

Обленерго попереджає, що наближатись  до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів — це смертельно небезпечно. Організуйте охорону місця обриву проводу, щоб туди ніхто не потрапив, до приїзду оперативно-виїзної бригади. 

Читати новину російською.