Херсонські Нацгвардійці відзвітували за півроку патрулювання

01 Лютого 2020, 15:53

Фото прес-служба Нацгвардії

Гвардійці військової частини 3056,  з 1 серпня 2019 року самостійно залучаються до служби з охорони громадського порядку в Суворовському та Дніпровському районах міста Херсона, як у складі піших, так і автомобільних патрулів. 

Про це повідомляє прес-служба Військової частини 3056 Національної гвардії України.

“За 6 місяців служби наші військовослужбовці затримали та передали поліції 825 громадян, за підозрою у скоєнні злочинів. Серед яких переважна більшість затриманих, саме за статтею 309 ККУ “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту”.

Зокрема, наркотичних речовин синтетичного та рослинного походження вилучено загальною вагою близько 2 кг. Крім того, гвардійці вилучили 5 вогнепальної зброї, 28 одиниць набоїв та 9 одиниць холодної зброї.

Завдяки сумлінному виконанню поставлених завдань, та злагодженості дій херсонських гвардіців, потерпілим громадянам повернуто майно на загальну суму близько 400 тис. грн,”- йдеться в повідомлені.

1 лютого – рівно півроку, як патрульні підрозділи Національної гвардії України розпочали самостійно забезпечувати громадський порядок в населених пунктах.

Читати новину російською.