ДПСУ попереджає про проведення заходів з прикордонної безпеки

23 Лютого 2020, 12:52

Фото ДПСУ

З метою стабілізації обстановки на адміністративній межі з ТОТ України АР Крим та узбережжі Чорного та Азовського моря, недопущення порушення прикордонного режиму на ділянках відповідальності Херсонського та Бердянського прикордонних загонів, прикордонниками Південного регіонального управління та Регіонального управління морської охорони проводяться спеціальні заходи з залученням мобільних підрозділів, прикордонної авіації, кораблів та катерів морської охорони.

Про це кореспондентам IPC-Херсон повідомив прес-секретар Херсонського прикордонного загону Іван Шевцов.

“В ході проведення заходів основна увага приділяється здійсненню повітряного пошуку порушників законодавства України з прикордонних питань, перевірки берегової смуги та законності перебування маломірних плавзасобів в морі.

Спеціальні заходи проводяться з метою підвищення якості виконання державних завдань, які законодавчо віднесені до компетенції Державної прикордонної служби України,”- зазначив Шевцов.

Нагадаємо, що співробітники ДПСУ під час проведення спеціальних заходів по контролю за дотриманням режиму в прикордонних районах, військовослужбовці Херсонського загону стали свідками дорожньо-транспортної пригоди на трасі Одеса-Миколаїв. Вантажівка виїхала на зустрічну смугу руху та зіткнулась з пасажирським мікроавтобусом. Подробиці за посиланням. 

Читати новину російською.