В області планується будівництво 31 амбулаторії

28 Січня 2020, 11:21

Фото IPC-Херсон

На карті Херсонської області може з’явитися ще 31 нова амбулаторія загальної практики сімейної медицини.

Про це повідомляє IPC-Херсон з посиланням на  сторінку  у Facebook  заступника голови ХОДА Сергія Козиря.

“В минулому році, під час реалізації проєктів будівництва комунальних закладів охорони здоров’я, було освоєно 63,83 млн грн з передбачених 187,11 млн грн. За цей час роботи у повному обсязі виконано на 4 амбулаторіях: Токарівській Білозерського району, Рубанівській Великолепетиського району, Козацькій та Ольгівській Бериславського району. Будівництво Зеленопідської та Магдалинівської амбулаторій буде завершено до кінця січня.

Також у першому кварталі 2020 року планується завершення робіт по 7 амбулаторіям: Роздольненській амбулаторії Каланчацького району, Агайманській Іванівського району, Новомиколаївській Скадовського району, Новозбур’ївській та Старозбур’ївській Голопристанського району, Білозерській та Чорнобаївській Білозерського району.

Крім того, в області планується будівництво ще 31 амбулаторії“, – повідомляється на сторінці.

Станом на 27 січня в ХОДА отримали підтвердження від органів місцевої влади про необхідності будівництва амбулаторій ще у 20 населених пунктах, але, на даний час, в наявності є повний пакет необхідних документів тільки по 5 амбулаторіям.

Нагадаємо, що на Херсонщині відкрилися одразу три новозбудовані амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Подробиці за посиланням. 

Читати російською.