У справі з резонансного вбивства в Каховці тривають експертизи — представник Нацполіції

05 Січня 2020, 15:05

Фото з сайту "МОСТ"

У справі про вбивство 26-літнього Володимира Чебукіна назначено додаткові експертизи. Про це під час зустрічі з журналістами в Каховці заявив заступник начальника Головного управління Нацполіції в Херсонській області Микола Вербицький. За його словами, в даний момент за погодженням з потерпілою стороною триває комп’ютерно-технічна експертиза, що містить в собі дослідження мобільних телефонів, ноутбуків, домофонів з місця злочину etc.
“Злочином вже займається Головне управління Національної поліції в Херсонській області. Створена велика група слідчих, куди увійшли співробітники Відділу розслідування злочинів проти життя та здоров’я, а також співробітники Карного розшуку. Що стосується експертизи тіла загиблого, то на вимогу потерпілої сторони її буде проведено повторно. Це дозволить докладніше визначити   кількість та характер пошкоджень тіла, а через те, що  в повторну комісію буде включено представника потерпілої сторони — не дасть змоги говорити про упередженість та необ’єктивність цієї експертизи”, – зазначив Вербицький.
Нагадаємо, що в Каховці вже кілька днів тримають акції протесту після вбивства 1-го січня каховчанина Володимира Чебукіна. Підозрюваний в злочині –  колишній співробітник правоохоронних органів, тому активісти вказують у можливому упередженні в ході слідства. В ніч на 5-е січня радикально налаштовані представники громадськості намагались взяти штурмом Каховський відділ Нацполіції, передає сайт МОСТ.