У сквері імені Дениса Лошкарьова вандали поцупили карусель

08 Січня 2020, 13:37

Фото IPC-Херсон

На дитячому майданчику недавно відкритого скверу імені Дениса Лошкарьова сталася чергова крадіжка. На цей раз вандали поцупили вже не квіти чи  молоді дерева, а карусель, що була встановлена перед Новорічними святами. Про це кореспондентам IPC-Херсон розповіла керівниця місцевої Самооборони Інна Усачова.

“За цю голдайку, ой скільки треба було попостояти, щоб встановили та ось  перед самим Новим роком її нарешті встановили КП “Парки Херсона”. Не ясно поки що скільки вона коштувала, але тепер її ось 100% немає . І тепер треба якось, або самим буде ту гойдалку мудрувати, або знову звертатись до міської влади.
Тепер питання: кому й навіщо ми разом з окремими представниками міської влади намаємось облаштувати зону відпочинку, якщо з періодичною постійністю відбуваються крадіжки, як не квітів, так ось гойдалки? А наразі вже можна сказати, що дитячий та спортивний майданчики, територія навколо — одні з кращих у місті територій паркових зон. І хотілось би, аби це все не руйнувалось та розкрадалось, а вдосконалювалось.” – розповіла Усачева.
Денис Лошкарьов, іменем якого названо сквер — колишній очільник Херсонської Самооборони, що загинув від кулі снайпера на Сході України. Активісти звертаються до громадськості з проханням слідкувати за станом скверу. Якщо ви стали свідком актів вандалізму або протиправних дій у сквері імені Дениса Лошкарьова звертайтесь за телефонами 095 377 05 47 або 097 600 85 88

Нагадаємо, що в  одному з районів Херсона відкрили сквер, що названо ім’ям загиблого в ООС лідера місцевої “Самооборони”, бійця Національної гвардії України Дениса Лошкарьова. Сквер знаходиться на перехресті вулиць Купецької та Мостової біля Свято-Миколаївського морського собору. Деталі за посиланням.

Читати новину російською .