У сквері імені Дениса Лошкарьова полагоджено гойдалку, знищену вандалами

18 Січня 2020, 11:44

Фото херсонської Самооборони

Комунальні служби відновили всі об’єкти у сквері імені Дениса Лошкарьова. Встановлено нові гойдалки, а представники Нацполіції посилили патрулювання прилеглої території.

Про це кореспондентам IPC-Херсон розповіла лідерка місцевої Самооборони Інна Усачова.

“У сквері імені Дениса Лошкарьова, що на розі вулиць Мостової та Купецької поладжено гойдалку. Ймовірно, що зламану гойдалку забрали комунальники. Сподіваємось встановили міцно, бо територію скверу місцеві дітлахи вже уподобали. Як і є певні особи, котрі можуть здійснювати протиправні дії неправового характеру та крадіжки.

Періодично можна побачити патрульну машину поліції об’їжджаючи територію. Але попри всі заходи безпеки,  ще не вирішено питання відеонагляду окремих об’єктів на території скверу Дениса Лошкарьова, ” – розповіла Усачова.

Представники Самооборони звертаються до відвідувачів скверу з проханням будьте чемними та взаємоввічливими, надавати приклад молодшому поколінню. Не смітити та не порушувати правил сумісного використання суспільних благ. У разі виявлення порушень громадської поведінки, виявлення спроб актів вандалізму повідомляти цілодобово за  номерами: 095 377 05 47 та 097 600 85 88

Нагадаємо, що на дитячому майданчику недавно відкритого скверу імені Дениса Лошкарьова, що загинув від кулі снайпера в АТО, сталася чергова крадіжка. На цей раз вандали поцупили вже не квіти чи  молоді дерева, а карусель, що була встановлена перед Новорічними святами. Подробиці за посиланням. 

Читати новину російською.