У Херсоні відбулась робоча зустріч з питань протидії торгівлі людьми

15 Січня 2020, 14:40

Фото з сайту уповноваженого з прав людини

В Херсоні відбулось обговорення проблем протидії торгівлі людьми, трудового рабства та дискримінації, зокрема на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомляється на сайті уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. 

“Робоча зустріч відбулася в приміщенні Сектору у Херсонській області Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України. Зустріч ініціювала Анжела Литвиненко з громадської організації «Успішна жінка», яка водночас є координатором Міжнародної організації з міграції в регіоні. Учасники зустрічі обговорили проблемні питання, розібрали деякі конкретні кейси, знайшли шляхи вирішення деяких з них, за іншими – домовились про майбутню координацію та співпрацю.” – йдеться у повідомлені.

Крім цього, учасники зустрічі озвучили необхідність розміщення стендів на контрольних пунктах в’їзду-виїзду з ТОТ АР Крим та аеропортах з інформацією про протидію торгівлі людьми та явищами дискримінації та ксенофобії.

Нагадаємо,   під час відкриття сервісних зон на КПВВ “Каланчак” постійний представник Президента в АРК Антон Кориневич розповів про те, що Крим зараз — це сіра зона та зона безправ’я, де ніхто не може почуватися в безпеці. Немає такої людини, що знаходячись на території півострова не мала б усіх шансів потрапити у в’язницю. Подробиці читайте в матеріалі. 

Читати новину російською.