ЦНАП на КПВВ «Каланчак» працює, але частково — Гусєв

27 Січня 2020, 13:13

Фото IPC-Херсон

Нещодавно відкритий на КПВВ “Каланчак” ЦНАП працює в штатному режимі, та не надає повного обсягу послуг і дотепер.

Про це під час брифінгу кореспондентам IPC-Херсон розповів голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв.

“ЦНАП відкрито, він працює, та через те, що досі не визначено балансоутримувача його функції дещо обмежені. ЦНАП консультує, його двері завжди відкриті. Зараз ми працюємо над тим, щоб навіть до визначення балансоутримувача надавати послуги які потребують люди. Ми розуміємо, що з цього приводу виникають деякі питання, які ми найближчим часом вирішимо”,- зазначив Гусєв.

Які саме послуги можна отримати на КПВВ “Каланчак” вже зараз Гусєв не повідомив. Найближчим часом в ХОДА планують провести нараду по роботі ЦНАПів на адміністративній межі з тимчасово окупованим півостровом.

Нагадаємо, що очікувана вартість робіт при розбудові інфраструктури на пункті пропуску “Каланчак” складала понад сто мільйонів гривень. За ці кошти мали були бути відбудовані ЦНАП, автостанція, готель та капітальне житло для прикордонників. Виконання робіт доручили Укрзалізниці, що зуміла витратити при зведенні об’єктів на 30% бюджетних коштів менше. Подробиці за посиланням. 

Новина російською.