Прикордонники Херсонського загону провели координаційну нараду

24 Січня 2020, 11:03

Фото ДПСУ

 23 січня 2020 року за ініціативи Херсонського прикордонного загону відбулась міжвідомча координаційна нарада з питань пропуску осіб через адміністративну межу з ТОТУ АР Крим у відповідності змін до постанови Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 № 367 «Про затвердження Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї».

Про це кореспондентам IPC-Херсон розповів прес-секретар Херсонського прикордонного загону Іван Шевцов. 

“У нараді прийняли участь представники Уповноваженого з дотримання прав жителів Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, Національної поліції в АР Крим та м. Севастополь, постійний представник Президента в АР Крим, представники міграційної служби України, представники управління освіти, представники штабу Південного регіонального управління та Херсонського прикордонного загону. Державна прикордонна служба України підтримує зміни у законодавстві, які підвищують її ефективність, особливо коли такі зміни сприяють комфорту та зручності для громадян, які проживають на тимчасово окупованій території та перетинають адмінмежу.
Учасники зустрічі обговорили усі проблемні питання, які можутьтрапитись на шляху до реалізації нововведень та знайшли спільні шляхи їх вирішення”, – розповів Шевцов.

Нагадуємо, що 09 лютого 2020 року набувають чинності зміни до затвердженого урядовою постановою порядку, які стосуються виїзду до тимчасово окупованої території України АР Крим та в’їзду з неї громадян України віком до 16 років. Подробиці за посиланням.

З повним текстом Постанови можна ознайомитись за посиланням  https://cutt.ly/urcwlSx

Читати новину російською.