Підозрюваного у вбивстві Олександра Кондалова суд залишив під вартою

08 Січня 2020, 14:10

Фото IPC-Херсон На фото мати Олександра Кондалова

Херсонський апеляційний суд обрав запобіжним заходом тримання під вартою для підозрюваного у вбивстві 22-х річного херсонця Олександра Кондалова. Про це повідомляється на сайті Нацполіції.
“Сьогодні у Херсонському міському суді відбулося засідання щодо зміни міри запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві 22-річного херсонця. У зв’язку з тим, що 26-річний зловмисник порушив режим утримання під домашнім арештом та втік, після чого поліцейські затримали його упродовж доби, слідчі повторно вийшли з клопотанням судді про зміну міри запобіжного заходу з цілодобового домашнього арешту на більш суворий – поміщення підозрюваного під варту.
Щойно суд задовольнив клопотання слідчого і обрав зловмиснику міру запобіжного заходу – тримання під вартою у слідчому ізоляторі до кінця досудового розслідування.” – йдеться у повідомлені.
Нагадаємо, що раніше суд обрав підозрюваному у резонансному вбивстві запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Та 6-го січня він втік зі своєї квартири, пошкодивши електронний браслет. Наступного дня втікача було затримано в сусідній області.

Нагдаємо, що правоохоронцям вдалося затримати особу, котру підозрюють у вбивстві Олександра Кондалова. В переддень суду щодо зміни запобіжного заходу підозрюваний зняв з себе електронний браслет та зник. Подробиці за посиланням. 

Читати російською