“ГогольFest“ в Херсоні буде — Гусєв

10 Січня 2020, 15:49

Фото з сайту svitnov.com

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв в кінці 2019-го року підписав гарантійного листа, про те, що обласний бюджет зобов’язується виділити кошти на проведення цього фестивалю.

Про це кореспондентам IPC-Херсон розповів сам голова ХОДА Юрій Гусєв.

“Зараз ми обговорюємо вже технічні деталі та правові механізми використання коштів обласного бюджету для проведення фестивалю. Це не великі кошти, бо бюджет буде спонсорувати тільки частину витрат, адже більшу долю фінансування візьмуть на себе донори та рекламні компанії. Сьогодні я можу з впевненістю сказати, що “ГогольFest” в Херсоні буде!”- заявив Гусєв.

Херсон стане не єдиною територію проведення фестивалю. Окрім нього, за інформацією видання Хмарочос, дійство відбудеться ще в кількох міста України, серед яких Вінниця, Ужгород, Дніпро, Славутич, Рівне та Одеса.

Нагадаємо, щоГОГОЛЬFEST”- це щорічний мультидисциплінарний міжнародний фестиваль сучасного мистецтва, більшість подій якого до 2010 року відбувалися в Києві в приміщенні музею «Мистецький арсенал». Програма фестивалю складається з п’яти напрямків: театр, музика, кіно, література та візуальне мистецтво.

На початку січня Юрій Гусєв зустрівся з організаторами фестивалю та запропонував провести його у Херсоні. Подробиці зустрічі за посиланням.

Читати новину російською.