Володимир Галицький очолив Чаплинську райдержадміністрацію

03 Грудня 2019, 17:29

Згідно з розпорядженням президента від 29 листопада 2019 року, головою Чаплинської державної адміністрації було назначено Володимира Галицького. Сьогодні колективу РДА й активу району його представив перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Бутрій .

До призначення Галицький займався бізнесом та за день до представлення закрив свій ФОП.

Згідно з інформацією у системі PROZORO, ФОП Галицького займалась постачанням одягу в геріатричні інтернати, психлікарні та дитячі будинки. За 2018 рік сума тендерів його ФОПу склала понад 15 мільйонів гривень.
За декларацією, у власності Галицького окрім житлового будинку під Борисполем, є ще кілька великих земельних ділянок у тому ж таки Борисполі. Володимиру Галицькому також надлежать три ділянки землі загальною площею 24,57 гектара  у с. Піщане Старобешівського району Донецької області.. У власності має легковий автомобіль “Форд”. Ще один автомобіль марки “Шкода” зареєстровано на ім’я дружини Галицького  Марини, як і квартира в Києві.
За минулий рік Володимир Галицький заробив, згідно з декларацією, 401 тисячу гривень, дохід дружини задекларовано на рівні 363 тисяч.
Подружжя Галицьких виховує двох синів.