Обрання запобіжного заходу Ігорю Кучерявому продовжується в закритому режимі

10 Грудня 2019, 13:28

Суддя херсонського міського суду Галина Радченко задовольнила клопотання адвоката Ігоря Мокіна. За її рішенням засідання  про обрання запобіжного заходу “єдиноросу” Ігорю Кучерявому буде відбуватись у закритому режимі. Захист мотивував своє клопотання погрозами на адресу підозрюваного та можливу небезпеку для його життя.

“І адвокатам і самому Кучерявому нещодавно стали надходити погрози. Ми не знаємо від кого, та сподіваємося що суд прийме рішення продовжити засідання у закритому режимі або убезпечити мого клієнта” – заявив під час засідання адвокат Ігор Мокін.

Суддя Радченко зважила на аргументи захисту та клопотання задовольнила у повному обсязі, не зважаючи на те, що адвокат не представив доказів вказаних погроз. Процес триває без представників ЗМІ та громадськості.

Нагадаємо, що Ігорю Кучерявому, учаснику проросійського підрозділу «Автоканал Севастополя», інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання від 3 до 5 років ув’язнення. Прокуратура АР Крим готує клопотання про обрання запобіжного заходу щодо підозрюваного, який знаходиться в Херсоні