На сайті Держмолодьжитло виникли проблеми через кількість заяв на кредити для ВПО

06 Грудня 2019, 15:47

З 3-го по 5 грудня на сайті Держмолодьжитло тривав прийом заяв на отримання пільгових кредитів для придбання житла. Участь у програмі мали право взяти внутрішньо переміщені особи та ветерани АТО/ООС. Сектор у Херсонській області Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України вживав заходи зі своєчасного доведення вказаної інформації ВПО, оскільки існували стислі строки. Ажіотаж до подачі заяв був такий великий, що на сайті Держмолодьжитло виникли тимчасові проблеми, які були оперативно усунуті. Про це кореспондентам IPC – Херсон розповів завідувач сектору Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України у Херсонській області, Денис Чістіков.
“ Зафіксовано ряд проблемних питань (у розрізі Херсонської області), які необхідно врахувати у майбутньому. Наприклад, через підвищену увагу до вказаної програми серед ВПО та учасників АТО/ООС, виникли тимчасові проблеми у функціонуванні офіційного сайту Держмолодьжитло, які були усунуті. Разом з тим, це говорить про наявність попиту до вказаних програм серед даної категорії населення України та необхідність її впроваджувати і надалі.” – розповів Чістіков.
За передньою інформацією участь у програмі за 3 дні прийняло понад 6 тисяч ВПО та ветеранів АТО/ООС. Наразі триває внесення даних від заявників у реєстри.