ХОДА розірвала договір з фірмою, що займалась ремонтом доріг в області

24 Грудня 2019, 11:04

Договір з підрядником ТОВ «Гарант К», який не виконав зобов’язання по ремонту дороги за сполученням Кочубеївка — Давидів Брід було розірвано. Про це кореспондентам IPC-Херсон розповів заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир.
“Весь останній тиждень наша увага була зосереджена на перехідному об’єкті з 2018 року — автомобільній дорозі на Кочубеївку. На жаль, на цій ділянці підрядник не тільки не виконав поставлену перед ним задачу, а й зробив дорогу зовсім не проїзною.
На сьогодні Департаментом будівництва та розвитку інфраструктури обладміністрації тут проводяться аварійні ремонтні роботи. Зараз з дороги прибирається напластування глини, а зверху її присипають шлаком. В такий спосіб ми плануємо зробити дорогу проїзною до проведення нового тендера.”, – заявив Козир.
При ремонті дороги до Кочубеївки не використано близько 1,3 млн грн, які будуть перенесені на наступний рік.

ТОВ “Гарант К” зареєстровано в Миронівському районі Київської області. Окрім будівництва доріг, “Гарант К” ще займається торгівлею зерном та комп’ютерами. Згідно з договором, що було укладено між департаментом будівництва Херсонської обласної державної адміністрації, та ТОВ “Гарант К“, останні отримали майже 4 мільйони гривень на ремонт автошляху Кочубеївка — Давидів Брід.