Херсонка понад рік намагається скористатись своїм правом на депутатство

14 Грудня 2019, 13:46

Юлія Єременко вже рік намагається зайняти своє місце у Херсонській міській раді, та поки що безрезультатно. Дівчина на останніх виборах посіла 4 місце, та від її політичної сили (“Радикальна партія Олега Ляшка”) до міської ради пройшло всього 3 депутати. В жовтні 2018- го депутат від РП Олександр Васільєв помер та Юлія опинилась наступною у черзі на депутатство. Однак бюрократична система та високопосадовці, які відкрито не бажають її бачити на цьому місці, досі не дозволили Єременко зайняти його.
“Буквально на наступний день після смерті Васильєва мені зателефонували, та натякаючи що депутаткою мені все одно не стати, відкрито запропонували купити моє місце в міській  раді. Я відмовилась, адже балотувалась не задля збагачення, а з метою захисту прав своїх виборців. Тоді мені почали створювати всілякі перепони ва — як шляхом бюрократичних колізій, так й відкритого нехтування моїми правами обирати та бути обраною”. – розповіла вона кореспондентам IPC-Херсон .
За словами пані Юлії — всі можливості відстояти своє депутатство на місцевому рівні вона вичерпала та, наразі, не бачить іншого виходу як звертатись до ЦВК та судів вищої інстанції.