В ОДА підтвердили відкриття ЦНАПів на адмінмежі з Кримом

28 Листопада 2019, 16:13

На Херсонщині у сервісній зоні КПВВ «Каланчак» та «Чонгар» до кінця року відкриють два Центри надання адміністративних послуг. Про це 28 листопада на колегії в ОДА повідомив перший заступник голови ОДА Дмитро Бутрій, доповідаючи про  проект програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2020 рік, передає “ІРС-Херсон”.

«Протягом поточного року кількість ЦНАПів регіону збільшилась на 2 одиниці і сьогодні складає 26. У порівнянні з 2018 роком ними надано послуг у 2 рази більше. До кінця року планується відкриття ЦНАПів у сервісній зоні на КПВВ «Чонгар» та «Каланчак».

У 2020 році передбачається створення нових ЦНАПів та модернізація діючих центрів, впровадження поетапного переходу надання адмінпослуг в електронний формат, розширення спектру надання адмінпослуг та їх якості», – зазначив Бутрій.

Нагадаємо, у Постійному Представництві Президента в АР Крим оприлюднили позицію відомства щодо облаштування ЦНАПів  і сервісних зонах на КПВВ на адміністративній межі з півостровом.