В Херсоні ливневі каналізації обслуговує лише 3 комунальники – активістка

28 Листопада 2019, 16:37

Фото з "Фейсбук"

В комунальному дорожньому управлінні Херсона за обслуговування так званих “ливнівок” відповідають 3 співробітника. При тому, що у Херсоні налічується 354 вулиці, 160 провулки, 14 площ, 9 проспектів та 6 шосе. Така мізерна кількість робітників не в змозі утримувати ливневі каналізації у навіть задовільному стані. Про це  «ІРС-Херсон»  повідомила представник ГО “Європейський вектор розвитку” Ірина Бродовська.

“Крім того, в склад самого міста входять ще 12 приміських селищ, наприклад Антонівка, Зеленівка, Комишани. Ви розумієте який обсяг роботи мають виконувати ці робітники? Ви розумієте, що 3 людини — це майже нічого”, — зазначила активістка.

За словами активістів, вони виявили безліч порушень в діяльності дорожнього управління міста, та на всі їх зауваження керівники структури не звертають уваги.

Нагадаємо, у жовтні під час селекторної наради голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв звернувся до міського голови Херсона Володимира Миколаєнка щодо ситуації, яка виникла у обласному центрі. Через дощі місто виявилося затопленим, у соцмережах городяни масово скаржилися на неможливість пересуватися обласним центром.