Розбудова КПВВ на адмінкордоні з Кримом йде за графіком — голова ОДА

05 Листопада 2019, 15:31

Будівельники розраховують здати першу чергу нових об’єктів на КПВВ «Чонгар» та «Каланчак» на адмінкордоні з Кримом до 10 листопада. Про це кореспонденту Центру журналістських розслідувань та «ІРС-Херсон» повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв. За його словами роботи мають бути виконані вчасно та більш того — з випередженням графіка.

«Є ціла дискусія в Херсонській області з приводу КПВВ. Є багато людей, які хотіли б, щоб ми не вклались у терміни. Та я їх маю засмутити — ми вкладаємось! Динаміка будівництва наразі дуже висока. Ми очікуємо, що до 10 листопада ми закінчимо будівництво та почнемо тестувати нові режимні зони на КПВВ»,  — повідомив Гусєв.

Нагадаємо, що для самого Гусєва тема будівництва контрольних пунктів на межі з Кримом є пріоритетною, адже президент під час представлення нового голови ОДА поставив перед ним чіткі умови щодо цих об’єктів. За словами Зеленського, він має здійснити візит у Херсонську область не пізніше 15 го листопада, щоб проінспектувати нові будівлі на КПВВ. Від виконання цих термінів залежить подальше перебування Гусєва на посаді.