Керівництво управління транспорту ОДА відсторонене від посади – Гусєв

18 Листопада 2019, 13:58

Керівник управління транспортно-комунікаційної інфраструктури Херсонської ОДА Валерій Соценко та його заступник В’ячеслав Філончук відсторонені від посади.

Про це 18 листопада на брифінгу ЗМІ повідомив голова ОДА Юрій Гусєв, коментуючи роботу транспортної сфери області та організацію пасажирських перевезень, передає «ІРС-Херсон».

«За моїм рішенням минулого тижня відсторонено пана Соценка і пана Філончука з посад керівництва відповідним департаментом ОДА. Я отримую різну інформацію про їх діяльність в обласній державній адміністрації. Якщо у вас є факти його (Філончука – ред.) неефективної діяльності, надавайте. Ми будемо об’єктивно їх вивчати, аби надати оцінку його роботі», – повідомив Гусєв.

Нагадаємо, у Херсонській ОДА проводили службове розслідування щодо організації пасажирських перевезень в області. У Генічеському районі нелегальні перевізники заважають працювати легальним. Про це 20 вересня у Херсонській ОДА на прес-конференції, присвяченій боротьбі з нелегальними перевізниками та роботі щодо врегулювання ринку пасажирських автомобільних перевезень в області, повідомив в.о. начальника управління транспорту облдержадміністрації Петро Дементьєв,