Херсонські активісти невдоволені концертною діяльністю ККЗ “Ювілейний”

26 Листопада 2019, 15:12

Патріотичні організації Херсона, зокрема місцева “Самооборона”, звернули увагу на концертний графік кіноконцертної зали “Ювілейний” . Їх невдоволення викликали гастролі у Херсоні співака Олега Вінника та співачки MARUV, котрі, на думку активістів, займаються проросійською агітацією та не підтримують реінтеграцію тимчасово окупованих територій до складу України, повідомляє «ІРС-Херсон».

“Керівництво ККЗ має згадати, в якій країні живе, та переглянути концертний графік своєї установи, бо останнім часом до нашого міста все частіше стали навідуватися “зірки”, що гастролюють на території РФ або ж відкрито займають проросійські позиції. Наприклад, Олег Вінник, що знявся у спільному відео з російськими публічними персонами, котрі відкрито підтримали анексію Криму, або співачка MARUV, яка виступає у країні — агресорі. Концерт останньої взагалі відбувся в день Гідності та Свободи. Ми вважаємо, що директор “Ювілейного” повинен був влаштувати в цей день більш патріотично спрямовані заходи”, — повідомила «ІРС-Херсон» лідер місцевої “Самооборони” Інна Усачова.

В обох випадках патріотичні сили закликали городян бойкотувати виступи зірок та влаштували пікети під “Ювілейним” в день концерту.

Публічних коментарів керівництва ККЗ “Ювілейний” КП «Кіновідеопрокат» на закиди активістів не було.