«Україна – не піаніно»: віче у Херсоні (фоторепортаж)

06 Жовтня 2019, 15:41

6 жовтня Херсон приєднався до Всеукраїнського віче «Зупинимо капітуляцію!». Мітинг зібрав кілька сотень городян, серед яких – учасники бойових дій у зоні ООС та волонтери, повідомляє «ІРС-Херсон».

«Нам продають поразку у війні у обгортці миру. Державність крадуть не лише у нас, а й у наших дітей. Відкрито і цинічно. Україна – не піаніно… Країну ми втратимо тоді, коли покинемо спроби за неї боротися. Наше військо стало на захист нашої України на «нулі», ми повинні стати на захист нашої країни тут, у містах», – зазначила під час віче волонтер Оксана Погомій.

Як все було, дивіться у фоторепортажі.

Нагадаємо, під час віче городяни підписали звернення до голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера з вимогою скликати позачергову сесію та приняти резолюцію-звернення до Президента України про негайне припинення капітуляції перед Російською Федерацією.

Також депутат міської ради від ВО «Свобода» Віталій Урбанський закликав городян прийти на позачергову сесію міської ради, яка відбудеться 8 жовтня, з вимогою прийняти звернення до Верховної Ради України та Президента України щодо недопущення капітуляції.