Під вікном радника голови Херсонської ОДА стався вибух

04 Жовтня 2019, 08:49

Фото з "Фейсбук" Богдана Ковальова

Сьогодні вночі спрацював саморобний вибуховий пристрій під вікном, де мешкає радник голови ОДА Богдан Ковальов.

Про це він повідомив у соціальній мережі, передає “ІРС-Херсон”.

“Тільки но під вікном, де я живу стався вибух”, – написав Ковальов.

Подію прокоментував у “Фейсбук” і голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв.

“Цієї ночі невідомими біля вікна кімнати, в якій проживає мій радник Богдан Ковальов, було встановлено саморобний вибуховий пристрій. Близько 2:40 ночі стався вибух. На щастя, ніхто не постраждав. Працюють правоохоронці. Я хочу звернутись до тих, хто замовив і організував цю «акцію». Нашу команду не злякати й не запугати. Так, ви можете нас вбити, але на наше місце прийдуть інші. Зрозумійте, «корупційний консенсус», в якому багато років знаходили своє місце цілі групи та окремі ділки на Херсонщині, має бути знищений! Все має бути по закону і закон має бути один для всіх!”, – заявив голова ОДА.

Наразі поліція встановлює обставини вибуху. Як зазначають у відділі комунікації, відкрите кримінальні провадження за п.2 ст.15 п.5 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Замах на вбивство».

“Сьогодні близько 3.00 в “Єдиний центр 102” поліції Херсонщини зателефонував один із радників голови Херсонської обласної адміністрації. Він повідомив, що під вікном його помешкання пролунав вибух. На місці події поліцейські виявили залишки невідомого вибухового пристрою. В результаті вибуху пошкоджене віконне скло. Ніхто з громадян не постраждав. За даним фактом відкрите кримінальні провадження за п.2 ст.15 п.5 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Замах на вбивство», – повідомили у поліції Херсонської області.