На КПВВ “Чонгар” представили нового голову Генічеської РДА

02 Жовтня 2019, 21:42

На фото по центру Андрій Онищенко

2 жовтня під час інспектування ходу робіт з будівництва КПВВ “Чонгар” на адмінкордоні з Кримом за участі Міністра інфраструктури України Владислава Криклія голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв представив нового голову Генічеської райдержадміністрації, повідомляє “ІРС-Херсон”.

Новим очільником району призначений Андрій Онищенко. Його кандидатура відібрана через проект “LIFT”.

Під час преставлення Онищенка, на КПВВ був присутній також вже колишній голова Генічеської РДА Олександр Воробйов.

Як заазначив очільник Херсонської ОДА, з Онищенком раніше він знайомий не був.

“Голову Генічеської РДА мені допомагала шукати команда “LIFT”, він пройшов всі перевірки, в тому числі, через детектор брехні, він пройшов кадрову комісію Офісу Президента. Головне завдання (і я це поставив на робочій нараді) –  забезпечити ефективне і вчасне завершення реалізації доручення президента по будівництву КПВВ”, – повідомив Гусєв.

Також серед основних завдань новому керівнику Генічеського району голова ОДА  акцентував увагу на підготовці до опалювального сезону та розвитку району.

Нагадаємо, Андрій Онищенко є капітаном служби цивільного захисту в запасі. Навчався у ліцеї м. Маріуполя та в Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля МНС України. Проходив службу в органах і підрозділах цивільного захисту (МНС, ДСНС) на керівних посадах. Є учасником бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції.

  • Нинішній очільник Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв  повідомляв, що область стала пілотним регіоном, де вже стартував проект LIFT, через який будуть набирати голів районних державних адміністрацій: будуть відбирати не лише очільників РДА, а й і заступників голів ОДА.
  • Раніше Генічеську РДА очолював Олександр Воробйов, дружина якого володіє приватним будинком у водоохоронній зоні Арабатської стрілки.