«Діалог про Україну» та «формулу Штайнмайєра» у Херсоні: Президенту обіцяють донести результати

11 Жовтня 2019, 00:03

Президенту України Володимиру Зеленському обіцяють донести результати так званих «Діалогів про Україну», які відбуваються у містах країни щодо обговорення «формули Штайнмайєра» та шляхів врегулювання конфлікту на Донеччині та Луганщині.

Такий діалог відбувся у Херсоні 10 жовтня, повідомляє «ІРС-Херсон». Під час нього херсонці масово висловлювалися проти відведення військ та «формули Штайнмайєра».

До міста приїхали заступник Міністра закордонних справ України Василь Боднар та заступник Секретаря РНБО України Сергій Кривонос.

На брифінгу після заходу високопосадовці пояснили мету свого візиту та свої подальші дії.

«Є проблема нерозуміння і в певних моментах недоопрацювання інформаційного. Аби це усунути, і ніхто не мав можливість грати на цих недомовленостях, незрозуміннях, ми приїхали сюди, щоб розставити усі крапки над «і». Я розумію, що ми не зможемо відповісти на всі питання, які нам зададуть, але моє головне завдання – сказати те, що відчуваю, і те, що я можу зробити для цієї країни», – повідомив Сергій Кривонос.

«Звичайно, ми будемо доповідати Президенту про результати цих діалогів. І після них, я сподіваюсь, будуть внесені відповідні корективи до політики, яка буде проводитись щодо російського агресора», – повідомив Василь Боднар.

Нагадаємо, у Херсоні на обговоренні “формули Штайнмайєра” помітили масовку.