Завтра Херсонщина зустріне звільнених з полону моряків

18 Вересня 2019, 15:50

Фото: president.gov.ua

19 вересня на Херсонщину прибудуть військові моряки Михайло Власюк, Віктор Беспальченко та Сергій Чуліба, які повернулися з полону.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

О 14:00 на площі Свободи їх зустрічатимуть рідні та близькі разом з громадою міста, після чого також на площі Свободи відбудеться брифінг.

Нагадаємо, серед звільнених військовополонених моряків – мешканці Херсонщини: Михайло Власюк, Віктор Беспальченко, Сергій Чуліба. 

  • 7 вересня у київському міжнародному аеропорту «Бориспіль» зустріли українських політв’язнів і військовополонених моряків ВМСУ, яких доставити з Росії в результаті обміну утримуваних осіб між Україною та РФ.
  • Офіс президента України опублікував список українців, які повернулися на батьківщину. В рамках масштабного обміну Україна передала Росії 35 осіб.
  • Українських моряків разом з їхніми рідними привезли до військового госпіталю в Києві, а інших звільнених українців – в лікарню «Феофанія».
  • За рішення Кабміну України усім 35 звільненим українським політв’язням і морякам ВМСУ виплатять по 100 тис грн одноразової допомоги.