У Херсонській ОДА кажуть, що знайшли механізм боротьби з “сірими” перевізниками

23 Вересня 2019, 15:54

На Херсонщині під час роботи з легалізації пасажирських перевезень виявили сегмент «сірих» перевізників, які здійснюють нелегальні перевезення під виглядом регулярних. Про це 23 вересня під час селекторної наради повідомив заступник голови Херсонської ОДА Вадим Чабан, передає “ІРС-Херсон”.

«Ми знайшли механізм протидії з такими перевізниками і протягом жовтня вже покажемо  результати роботи», – зазначив Чабан.

За словами чиновника, минулого тижня робоча група з врегулювання ринку пасажирських автомобільних перевезень працювала у Генічеському районі, де склали більше 40 протоколів про незаконну діяльність. З початку роботи групи 332 суб`єкти господарювання вже отримали дозволи на здійснення перевезень, зазначили у ХОДА.

Нагадаємо, у Генічеському районі нелегальні перевізники заважають працювати легальним. Про це 20 вересня у Херсонській ОДА на прес-конференції, присвяченій боротьбі з нелегальними перевізниками та роботі щодо врегулювання ринку пасажирських автомобільних перевезень в області, повідомив в.о. начальника управління транспорту облдержадміністрації Петро Дементьєв,