Вибори на Херсонщині: заміновано 4 дільниці під Херсоном

21 Липня 2019, 17:47

21 липня близько близько 17:30 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшла інформація про замінування двох виборчих дільниць у смт Білозерка, а о 18:10 надійшла інформація про замінування двох виборчих дільниць у смт Камишани та с. Приозерне, що входять до Корабельного району Херсона.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Для перевірки за вказаними адресами виїхали слідчо-оперативні групи, вибухотехніки обласного главку поліції та працівники ДСНС.

Нагадаємо, на одну з виборчих дільниць в селі Дніпровське Білозерського району об 11 ранку зателефонував невідомий та повідомив про замінування.

UPD. Вибухотехніки обласного главку поліції перевірили усі будівлі, вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів не виявлено. Інформація про замінування не підтвердилась. Наразі усі дільниці продовжують працювати у штатному режимі.

Попередня правова кваліфікація кримінальних правопорушень – ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності».