У Херсоні прихильники нового губернатора влаштували сутичку з журналістами

11 Липня 2019, 12:06

11 липня біля Херсонської ОДА під час мітингу-підтримки ймовірного очільника Херсонської області сталася сутичка між агресивно налаштованими учасниками акції та представниками ЗМІ.

Після того, як один з журналістів підійшов до групи прихильників нового губернатора, чоловік середнього віку штовхнув його, погрожуючи фізичною розправою.

Після тривалої дискусії, “Юра”, як називали чоловіка у його оточенні, почав заперечувати свій вчинок, та погроз не припинив. Суперечку-сутичку вдалося владнати, не викликаючи поліцію.

Пізніше чоловік перемістився на сходи обласної адміністрації, де разом з товаришами тримав плакат “Вірю в Гусєва” – схваленого Кабміном у якості голови Херсонської ОДА. Втім Указу Президента про його призначення чекають вже близько 2 тижнів.

Загалом на акцію в підтримку призначення президентом саме Юрія Гусєва в Херсоні зібралось близько сотні його прибічників. За чутками, Володимир Зеленський може представити Гусєва у якості голови Херсонської ОДА вже цієї суботи, 13 липня.

Нагадаємо, 26 червня Кабінет Міністрів України на своєму засіданні підтримав призначення восьми голів обласних державних адміністрацій, чиї кандидатури запропонував Президент Володимир Зеленський. Серед них – кандидатура голови Херсонської ОДА Юрія Гусєва.