Стратегія щодо деокупації Криму потребує доопрацювання, – Ізет Гданов

08 Березня 2019, 18:53

Комплексна Стратегія щодо деокупації та реінтеграції Криму, розроблена Радою Національної безпеки та оборони після анексії півострова, потребує доопрацювання.

Про це на прес-конференції у медіа-центрі «ІРС-Херсон» повідомив перший заступник постійного представника Президента України в АР Крим Ізет Гданов.

За словами Гданова, Представництво у цьому напрямку буде співпрацювати з Національним інститутом стратегічних досліджень.

«Основним завдання цього року для Представництва бачу в доопрацюванні комплексного документа щодо стратегії деокупації та реінтеграції Криму. Зараз є потреба в доопрацюванні цього документу. В мене нещодавно була зустріч з керівником Національного інституту стратегічних досліджень. Ми домовились про співпрацю в даному напрямку. Ми сподіваємося, що це буде комплексний документ, який дасть чіткий сигнал і нашим міжнародним партнерам. Міжнародний тиск на країну агресора є ключовим щодо процесу деокупації і реінтеграції Криму», – вважає перший заступник постійного представника Президента України в АР Крим.