ОВК Херсонщини розпочали видавати бюлетені дільничним виборчим комісіям

29 Березня 2019, 09:17

29 березня окружні виборчі комісії Херсонщини розпочали видавати бюлетені для голосування на виборах Президента України 31 березня дільничним виборчим комісіям.

На фото – бюлетені ДВК видають члени ОВК №182, що розташована у Херсоні.

 

Нагадаємо, 27 березня окружні виборчі комісії Херсонщини почали отримувати бюлетені для голосування на виборах Президента України 31 березня.

На Херсонщині утворено 5 окружних виборчих дільниць – нумерація з 182 по 186. Дві з них розташовані у Херсоні, по одній  – у Каховці, Новій Каховці та Олешках.

ЦВК затвердила форму і текст виборчого бюлетеня з чергових виборів президента України 31 березня 2019 для голосування в день виборів і форму виборчого бюлетеня для повторного голосування. Після скасування реєстрації 5 кандидатів на пост президента України бюлетень для голосування в день виборів міститиме прізвища 39 кандидатів на президентський пост і відомості про них.

Текст бюлетеня друкується лише з одного боку державною українською мовою на одному аркуші розміром 200х800 мм пісочного кольору. На ньому міститься двоколірний водяний знак і захисні волокна з використанням захисних графічних антисканерних елементів, виконаних з застосуванням захисних флуоресцентних фарб і елемента, який втрачає забарвлення в результаті термічного впливу. На бюлетені буде виконаний номер виборчої дільниці високим друком з застосуванням захисної фарби, яка проявляється на звороті бюлетеня.