Нацполіція АРК перейшла на посилений варіант несення служби у зв’язку з виборами

27 Березня 2019, 17:53

«Якщо будуть порушення, будемо реагувати миттєво»: з 25 березня Нацполіція Автономної республіки Крим перейшла на посилений варіант несення служби та забезпечення публічного порядку під час проведення виборів.

Про це медіа-центру «IPC-Херсон» повідомив Андрій Бондаренко, в.о. начальника ГУ Нацполіції в АРК і Севастополі з дислокацією у Херсоні.

«З 25 березня поліція Автономної республіки Крим перейшла на посилений варіант несення служби, забезпечення публічного порядку під час проведення виборів. Це КПВВ «Каланчак», «Чонгар», «Чаплинка». Задіяний весь особовий склад, створені резервні групи. Якщо будуть порушення, будемо реагувати миттєво», – повідомив Бондаренко.

Також начальник главку кримської Нацполіції прокоментував реакцію правоохоронців на незаконні масові обшуки у кримських татар в окупованому Криму, що відбулися 27 березня.

Подробиці дивіться на відео.

Нагадаємо, в окупованому Криму російські силовики 27 березня провели обшуки в 25 будинках кримських татар.

Обшуки пройшли в селі Строганівка Сімферопольського району і в мікрорайоні Кам’янка Сімферополя.

У мікрорайне Кам’янка російські силовики побили і затримали кілька кримських татар біля будинку місцевого жителя Рустема Шейхаліва.

Російські силовики привезли 60 студентів автотранспортного технікуму понятими обшуків в будинках кримських татар, які проводяться з ранку 27 березня.

16 кримських татар затримали і відвезли в управління ФСБ в Сімферополі російські силовики після обшуків.