«Ми фіксували випадки агітації посадових осіб на користь Порошенка», – голова облКВУ

26 Березня 2019, 14:48

Під час нинішньої президентської виборчої кампанії представники Херсонської обласної організації Комітету виборців України фіксували випадки агітації посадових осіб виконавчої влади на користь Петра Порошенка.

Про це на прес-конференції у медіа-центрі «ІРС-Херсон» розповів голова Херсонської обласної організації КВУ Дементій Бєлий.

За його словами, під час нинішніх президентських перегонів зафіксовані мінімальні випадки застосування адміністративного ресурсу влади порівняно з попередніми виборчими кампаніями.

«Під час виборчої кампанії ми фіксували випадки агітації посадових осіб виконавчої влади на користь Петра Порошенка. Зокрема, агітацію збоку голови облдержадміністрації Андрія Гордєєва під час виїзних засідань, на яких презентувалися результати роботи Ради регіонального розвитку. Нам також надходила інформація про те, що в адміністраціях були призначені тіньові «відповідальні» президентської кампанії. В подальшому ми не виявили підтверджень активної роботи цих відповідальних або ми не побачили цієї роботи. Таким чином, констатуємо, мінімальні випадки застосування адміністративного ресурсу влади на виборах», – зазначив Дементій Бєлий.