Гданов: Щодо незаконної діяльності на КПВВ «Каланчак» відкриті два кримінальні провадження

08 Березня 2019, 18:55

Щодо незаконної діяльності в сервісній зоні КПВВ «Каланчак» відкриті два кримінальні провадження. Про це на прес-конференції у медіа-центрі «ІРС-Херсон» заявив перший заступник постійного представника Президента України в АР Крим Ізет Гданов.

«В сервісній зоні ведеться незаконна діяльність. Є незаконні споруди, які були побудовані на землях Північно-Кримського каналу без документів. Вже 5 років здійснюються незаконні перевезення пасажирів, і (у сервісній зоні – ред.) велика кількість проблем, які є в тому числі питаннями національної безпеки», – повідомив Гданов.

За його словами, пропозицією Представництва України в АР Крим є закріпити обов’язки контролю за станом та роботою сервісної зони за Каланчацькою ОТГ.

«Має бути відповідальна особа за санітарний стан сервісної зони, станційне сервісне обслуговування в межах зупинкового комплексу ,тому ми пропонували, щоб це питання було під громадою, під ОТГ, під комунальним підприємством. Є два кримінальні провадження щодо незаконної діяльності. Ми домовились на міжвідомчій нараді 5 березня, що на наступному тижні буде чітка карта щодо реалізації заходів по недопущенню незаконної діяльності в сервісні зоні КПВВ «Каланчак», – зазначив Гданов.