Третина спеціалістів Генічеської адміністрації – місцеві жителі

07 Травня 2023, 17:00

Генічани зайняли більше третини посад в управліннях та відділах Генічеської міської військової адміністрації.

Про це розповів очільник Генічеської МВА Євген Родіонов під час брифінгу, організованому Медіацентром “IPC-Південь”.

“Якщо брати у відсотковому співвідношенні, то працівників-генічан у нас 35%. Ми намагаємося працевлаштувати всіх спеціалістів, які звертаються до нас, тому що вони знають цю території, знають своїх людей, знають цю роботу. Ті люди, які до нас зверталися, зараз працюють на тих посадах, як вони і працювали раніше”, – зауважив він.

У самій установі наразі працює 6 працівників. Начальник, керуючий справами, перший заступник, головний бухгалтер, юрист і діловод. Також адміністрація відновила доступ семи розпорядників коштів – це фінансове управління, де працює одна людина, начальник управління культури та спорту, відділ соціального захисту (дві людини працює: начальник і головний спеціаліст), відділ освіти (один начальник), служба у справах дітей (працює дві людини), управління ЖКГ, виконавчий комітет – 6 людей. Бухгалтер, спеціаліст цивільного захисту, адміністратор ЦНАПу, начальник відділу земельних відносин та екології, головний спеціаліст з питань архітектури та містобудування, головний спеціаліст з питань економіки. Також відновлено роботу централізованої бухгалтерії.

Родіонов акцентував, що вакансії ще,інформацію стовно них буде розміщена на офіційних сторінках адміністрації.

Як повідомлялось, бюджет-2023 Генічеської громади становить 232 мільйони гривень.

Генічеська МВА розробила деталізований план заходів після деокупації громади, а також підписали меморандум зі звільненою від рашистів Чорнобаївкою.